Menu

Hos Maanesten finder du alle de smykker, du kan drømme om

24. april 2021 - Nyheder

Maanesten er et dansk smykkemærke, som mange kvinder allerede kender til. Det har taget markedet med storm grundet sine flotte design og fine nuancer. Kendetegnet ved Maanesten er fine sten og farver i kombination med enkle smykker.

I dag er Maanesten arbejdsplads for mere end 50 medarbejdere, og du finder mindst én butik i Aalborg, Aarhus og København. Bag mærket står Lotte Venø Callesen, der har designet smykker siden 2005. Alle smykker bliver designet i Danmark og forarbejdet i den indiske by Jaipur. Her anvender Maanesten sine egne sølv- og guldsmede. 

Hos Maanesten finder du alle de smykker, du kun kan drømme om. Du finder både armbånd, halskæder, øreringe og ringe. Der bliver typisk produceret smykker i guld og sølv, som er af høj kvalitet og til fornuftige priser. Derudover finder du særligt eksklusive kollektioner, hvor der er få smykker med helt unikke egenskaber og materialer. Det gælder blandt andet for ”New Diamond”, der er en kollektion, der består af ægte diamanter. 

Køb gavekort til Maanesten

Indholdsfortegnelse

Du finder også andet end smykker. Her bliver der også designet små accessories til håret, der ofte bliver købt sammen med smykkerne. Du har også mulighed for at købe et gavekort til Maanesten gennem webshoppen. Gavekortet kan bruges online eller i de fysiske butikker i København eller Aarhus. Beløbsstørrelsen bestemmer du helt selv, og Maanesten sørger for en flot indpakning for dig.

Du kan både shoppe de fine smykker i butikkerne og online. Når du handler i webshoppen, har du mulighed for at vælge afhentning til en butik eller få tilsendt din ordre. Alle pakker sendes med GLS. Du har 14 dages returret på alle varer, og her gælder det, at man ikke skal kunne se brugsspor på dine smykker. Du skal også selv betale for returneringsgebyr, som følger med.

Kundetilfredsheden er også høj hos Maanesten, og på Trustpilot siger hele 65 %, at de har haft en fremragende oplevelse med brandet. Maanesten vælger også selv at besvare alle henvendelser på siden, som gør det troværdigt og trygt for alle at handle på siden. De tilfredse kunder fremhæver blandt andet et serviceniveau i verdensklasse og hurtig levering.

Du har mulighed for at kontakte kundeservice, men tidsrummet er et større mysterium. De kan kontaktes på mail og telefon, hvis du har nogen spørgsmål til din bestilling. Vi savner lidt mere information angående kundeservice, men det tyder forhåbentlig bare på, at du altid kan få fat på personalet inden for de gængse arbejdstider.

Maanesten er for dig, der elsker smykker af høj kvalitet, og hvor guld- og sølvnuancerne får lov til at være omdrejningspunkt for de skønne smykker. I butikkerne kan du forvente et højt serviceniveau fra alle de ansatte, der tager sig god tid til at hjælpe dig med at finde de rette smykker.