Menu

Lån penge til sommerferien

9. marts 2020 - Lån penge
Lån penge til sommerferien

Lån penge til sommerferien online

Online lån er ukomplicerede og hurtige at få. Du vælger selv størrelsen på lånet og behøver ikke stå til ansvar over for nogen, hvad du vil bruge pengene til. Den elektroniske ansøgning tager få minutter, du godkender med dit NemID, og inden for 1 døgn har du pengene på din konto.

Rejs ud eller nyd det danske sommerland med penge på kontoen. Tag et online lån og få råd til at slappe af i økonomien. En god ferie med luft i økonomien tillader dig at få det ud af din sommerferie, som du fortjener. Lån penge til sommerferien, mens du har den.

Som med alle andre lån skal også et online lån betales tilbage, men også her er det ligetil. Du betaler hver måned en del af lånet tilbage med renter og evt. gebyrer. På alle onlinelån kan du se, hvad ÅOP er – det vil sige de Årlige Omkostninger i Procent – og du kan til enhver tid betale lånet ud, hvis du skulle komme til penge.

lån penge

Hvad skal du til sommer?

Skal du ud at rejse? Eller skal du nyde ferien i det danske sommerland? Begge dele kan være en dyr fornøjelse, der tynger budgettet. Med et online lån kan du få netop den sommer, du drømmer om – hjemme eller i udlandet. Gør alvor af dine planer og lån penge til sommerferien online.

Vær sikker på sol og rejs sydpå til varme temperaturer og lunt badevand. Eller nyd sommeren i Danmark med luft nok i budgettet til en ekstra is og en tur i forlystelsesparken. Få noget ud af din sommerferie mens den er der, så kan du altid betale tilbage senere.

Hvad kræver et online lån?

Da du hverken behøver stille sikkerhed eller redegøre for, hvad du vil bruge et lån til, er der få krav, der skal opfyldes. Du skal være fyldt 18 år, du må ikke stå i RKI, og du skal være dansk statsborger. Derudover vil de fleste låneudbydere spørge ind til din månedlige indkomst, altså din løn, da de derudfra sikrer sig, at du har råd til at betale tilbage.

Du kan optage alle de lån, du ønsker – så længe du betaler tilbage, er der ingen der stiller spørgsmål. Fordi du ansøger med dit NemID vil en låneudbyder selv kunne indhente relevante oplysninger om dig og din økonomi. Det betyder, at du ikke behøver indsende dokumenter eller bruge lang tid på at oplyse alt om dig selv. Det ordner Kronelån alt sammen for dig elektronisk.

Hvad koster det?

Det månedlige afdrag på et online lån består af en del af lånebeløbet plus renter og evt. gebyrer. Det hele opgives i procent i ÅOP, allerede inden du ansøger om lånet. Dansk lovgivning kræver, at du som låner kan se ÅOP, inden du beslutter dig for et lån.

Jo hurtigere du vælger at betale et lån tilbage, jo billigere bliver det for dig samlet set – men vær opmærksom på aldrig at vælge et højere afdrag, end du kan klare at betale tilbage hver måned.