Menu

Måltidslevering er en lettelse, hvis du mangler lysten til at lave mad hver dag.

13. februar 2020 - Ikke-kategoriseret

Mange ved hvad det vil sige at stå i butikkerne i sidste øjeblik på grund af aftensmaden. Det er spild af tid og er anstrengende. Al den tid kan man spendere på noget, der er en del mere sjovt på en stressende arbejdsdag.
Det smarte ved levering af måltider er, at du er fri for at bruge tid på madplan og købe råvarer. I måltidskasser er en udtænkt plan og præcis de varer, du skal bruge for at lave lækker måltid. Råvarerne er afstemt i lige præcis de mængder, der er behov for. Derfor undgår du spild af mad.

Der er rigtig mange måltidsleveringer at vælge imellem. Der er kasser med mad til vegetarerne, de overfølsomme, de kræsne, dem der gerne spiser økologisk, dem der går op i miljøet, børnefamilierne og dem, der lever for sig selv. Derfor findes der ganske sikkert også en måltidskasse, der passer præcist til jeres familie.

Ligemeget hvilket firma du køber måltidslevering fra, kan I vælge den, så kassen passer jeres ønsker. Du kan bl.a. justere hvor mange ugedage, du vil have leveret mad til. Hvor mange antal, der skal mættes. Og du kan også selv beslutte hvilken dag på ugen, du foretrækker at få din mad.
Har du meget travlt til hverdag, kan du desuden vælge kasser med måltider, hvor måltiderne er færdiglavet, og det eneste, du selv skal fikse, er at lune og anrette retterne. På den måde er du fri for selv at skrælle grønt og stege kød.
Foretrækker du derimod at tilberede dine retter selv, findes der selvfølgelig masser af mulighed for det.
Der eksisterer som nævnt i det ovenstående et enormt udvalg af måltidslevering, så der findes én til dig uanset dine præferencer. Nogle af de mest kendte måltidskasser er Måltidsboxen :

Retnemt.dk. Retnemt-måltidskasser er – som navnet antyder – ret nemt. Du har lejlighed til sortere imellem det brede udvalg af forskellige måltider. Der findes hvad til hverdagen, spændende mad, retter til børnefamilien og så videre. Fødevarerne i madkasserne fra Retnemt er som det, du køber i butikkerne med mulighed for økologiske varer, hvis du ønsker det. Du kan nemt vælge imellem menuen i leveringen fra gang til gang, hvis du gerne vil afprøve noget nyt.

Aarstiderne.dk. Ved Årstiderne er de indbydende produkter og økologi i fokus. Her får du rigelig af grønt i dine retter. Der er rigtig mange forskellige kasser at vælge imellem. Spiser du vegetarisk, er Aarstiderne et rigtig godt bud på en måltidskasse. Der findes derudover også rigtig mange muligheder for at få madplaner med kød, fisk og kylling.

Måltidsboxen. Måltidsboxen er færdigtilberedt måltider leveret til dit hjem. Det eneste, du selv skal foretage dig, er at opvarme måltiderne og servere det. Ren luksus i en stressende hverdag, hvor det stadig er en prioritering at spise varieret. Hos Måltidsboxen kan du vælge, om du vil have vegansk mad eller måltider med kød. Du kan desuden blande det, hvis du blot har det bedst med nogle retter uden kød i løbet af måneden.

Skagenfood. Skagenfood kasser med måltider er primært fiskeretter og klimavenlig mad. Du kan desuden tilvælge levering af måltider med kød og kylling. Skagenfood laver desuden måltidskasser med færdigtilberedt mad. Der findes med andre ord de fleste behov hos Skagenfood.